×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۹ آبان , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Wednesday, 30 October , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
برداشت نیشکر در خوزستان آغاز شد/ پیش‌بینی تولید بیش از ۷۰۰ هزار تن شکر

بزرگ‌ترین عملیات متمرکز برداشت در بخش کشاورزی کشور با شروع برداشت محصول نیشکر از سطح ۷۳ هزار و ۹۶۰ هکتار از اراضی زیر کشت طرح‌های توسعه نیشکر در شمال و جنوب خوزستان آغاز شد.
IMG_8801

بزرگ‌ترین عملیات متمرکز برداشت در بخش کشاورزی کشور با شروع برداشت محصول نیشکر از سطح ۷۳ هزار و ۹۶۰ هکتار از اراضی زیر کشت طرح‌های توسعه نیشکر در شمال و جنوب خوزستان آغاز شد.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اعلام این خبر گفت: باتوجه‌به «داشت» مطلوبی که پشت سرگذشتیم، پیش‌بینی می‌شود ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تُن نیشکر برداشت شود که از این میزان بیش از ۷۰۰ هزار تن شکر تولید خواهد شد.

دکتر عبدعلی ناصری بیان کرد: شرکت توسعه نیشکر با تولید بیش از ۴۰ درصد شکر موردنیاز کشور، از ظرفیت بالایی برای رساندن کشور به خودکفایی در تولید این محصول راهبردی برخوردار است.

وی، تولید حداکثری و تحقّق «رشد تولید» را راهبرد اصلی صنعت نیشکر برشمرد و اعلام کرد که در سال بهره‌برداری جدید این هدف در سایه برنامه‌ریزی‌های انجام شده و تلاش همه کارکنان محقّق می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر همچنین ضمن قدردانی از همکاری سازمان آب و برق و استانداری خوزستان در برنامه‌ریزی برای تأمین آب مزارع نیشکر، گفت: علی‌رغم ناترازی برق در تابستان، به دلیل تولید «برق نیشکری» توسط ژنراتورها و توربوژنراتورهای موجود در صنعت نیشکر، مشکلی در تامین برق و همچنین پمپاژ آب موردنیاز مزارع از رودخانه‌ها نداشتیم.

عملیات برداشت نیشکر هر ساله از اواخر مهرماه آغاز می‌شود و تا اواسط فروردین‌ماه سال آینده ادامه دارد. این عملیات بزرگترین عملیات متمرکز برداشت در بخش کشاورزی کشور است که ۱۰۰ درصد به شکل ماشینی و با دستگاه‌های برداشت نیشکر به نام «هاروستر» انجام می‌شود.

مزارع نیشکر در شهرستان‌های خرمشهر، شادگان، کارون، اهواز، باوی، شوش و شوشتر واقع شده‌اند. ظرفیت اسمی هر یک از واحدهای هشت‌گانه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ۱۰۰ هزار تن شکر است.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، از مجموع بالغ بر ۱۴ میلیون تُن محصولات زراعی و باغی خوزستان که باعث شده این استان در صدر تولیدکنندگان کشاورزی کشور قرار بگیرد، بیش از هفت میلیون تُن آن نیشکر است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.